Litet monster

maj 18, 2011

Nytt

Filed under: Uncategorized — Fia @ 11:49 f m

Mitt liv fylls av saker fortare än jag någonsin kunnat anat.

Årets konfirmander är konfirmerade. Min favoritpräst har gjort sitt sista finnåker-med-fresta-läger och sista gudtjänsten i vår fina kyrka. Det känns lite motigt men ändå skönt att hon trivs så bra på nya stället må jag säga 🙂 Och kaffe går ju att dricka utanför kyrkans regi.

Nytt nytt nytt, är lite av det som genomsyrar allt just nu. Och inte nytt som i nyinköpta saker utan som i nytt boende, jobb, omprioriterad tid och nya vänskaper. Jag funderar ständigt över hur jag ska lyckas kombinera allt. Hur man ska få tiden att räcka till alla men ändå också till mig själv. Nu befinner jag ju mig 5 mil bort från allt. Jag får helt enkelt göra nåt form av schema snart haha!

Jag har hunnit boa in mig ordentligt i lyan och mamma har vart här med syster och godkänt alltihopa (viktigt det där med mammor o husesyn..). Mest imponerande var tydligen köket, den fina utsikten och bra anordnat med tvättmaskin och torktumlare samt bänk för tvätt. Vilket var det jag gillade mest också från början.

Och den underbara människa jag nu bor med har lyckats på nåt vis att få mig att stå rak i ryggen, vara stolt och glad igen. Han har ett beundransvärt stort tålamod ibland och ett så stort hjärta att det ibland är svårt att ta in. Snart över ett halvår sedan vi började vår resa och om jag ska tro min magkänsla är det nog menat att bli decennier av lycka.

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: